USA koolitüdrukud plaanisid tappa koolikaaslasi ja juua nende verd (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei vahistas koolikaaslaste mõrva planeerinud tüdrukud.
Politsei vahistas koolikaaslaste mõrva planeerinud tüdrukud. Foto: Sean Stipp / AP / Scanpix

Kaks Florida osariigi tüdrukut ootasid nugadega varustatult kooli tualettruumis nooremaid koolikaaslasi sooviga nad tappa ja seejärel juua nende verd, teatasid ametivõimud.

Tüdrukud, vahistati teisipäeval süüdistatuna mõrva kavandamises, relva omamises ja koolitöö häirimises, ütles politseiülem Joe Hall.

Vahistatud tüdrukute sõnul on nad saatanakummardajad ja kavatsesid juua tapetud kaasõpilaste verd. Nad arvasid, et oleksid proovinud süüa ka tapetute liha. Hiljem kavatsesid tüdrukud sooritada enesetapu.

Tüdrukud, vanuses 11 ja 12, leiti kooli tualettruumist varustatuna ühe lihunikunoaga, ühe lihtsama kööginoaga ja pitsanoaga. Lisaks oli tüdrukutel kaasas peeker. 

Vahistatute kodusid läbi otsides leidsid politseinikud muu hulgas käsitsi joonistatud kaardi, millele oli kirjutatud «mine tapa tualettruumis». Nende mobiiltelefone uurides selgus, et nad oli mõrva sõnumite teel kavandanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles