Järjekordse pommikirja sai näitleja Robert De Niro (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Robert De Niro.
Näitleja Robert De Niro. Foto: Carlo Allegri / Reuters / Scanpix

Kahtlane pakk, mis sarnaneb eile mitmele Donald Trumpi vastasele saadetud pommikirjadega, leiti täna näitleja Robert De Nirole kuuluvast restoranist New Yorgis.

New Yorgi politseiamet teatas, et uurib Tribeca naabruskonnas asuvasse restorani saadetud kahtlast pakki. 

Eile teatas USA salateenistus, et endisele presidendile Barack Obamale ja kunagisele välisministrile Hillary Clintonile saadetud posti seast avastati lõhkeseadeldised. Hiljem selgus, et kahtlase sisuga pakid saadeti ka endisele USA justiitsministrile Eric Holderile, endisele asepresidendile Joe Bidenile ja lausa kaks pakki esindajatekoja demokraadist liikmele Maxine Watersile.

Samuti sai pommikirja uudistekanali CNN New Yorgi büroo, seejuures oli kiri adresseeritud endisele CIA juhile John Brennanile.

Eksperdid kahtlustavad, et pommid saadeti valitud inimestele nende negatiivse hoiaku tõttu president Donald Trumpi.

Näitleja Rober De Niro on samuti Trumpi suhtes sõna võtnud ja teda kritiseerinud. Hiljuti sõnas näitleja teleekraanil: «Ma tahan öedla üht asja. Mine p***e Trump. Sa ei koti meid enam. Mine p***e Trump.»

Kahtlane pakk leiti De Nirole kuuluvast Manhattanil asuvast restoranist nimega Tribeca Grill. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles