Pere kodu alt leitud luud USAs võivad lahenduse tuua pool sajandit vanale müsteeriumile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrollite kodu New Yorgi osariigis.
Carrollite kodu New Yorgi osariigis. Foto: Kuvatõmmis videost

Pere USAs New Yorgi osariigis usub, et nende kodu keldri alt avastatud inimluud kuuluvad enam kui poole sajandi eest kadunud pereisale, vahendab ABC News.

61-aaastane Steven Carroll ja tema 57-aastane vend Michael Carroll ütlesid, et nende pere proovis 1961. aastal kadunud isa George Carrolliga juhtunut igal võimalikul viisil välja selgitada.

Kadunud Carrolli abikaasa Dorothy Carroll, kes suri 1991. aasta, ütles lastele vaid, et isa läks välja ja ei tulnud lihtsalt enam tagasi.

Michael Carroll ostis emalt Lake Grove’i külas asuva maja 1980ndail. Paari aasta eest alustas ta kaevetöid, et müsteerium lahendada, kuid peatas need, sest kartis maja konstruktsiooni kahjustada.

Vendade õde kutsus appi paranähtuste uurijad, kelle sõnul oli majas omapärane «energia». Teiste inimeste – sealhulgas selgeltnägija – sõnul oli George kuskil keldris.

Üks kasutatud radar viitas sellele, et umbes 1,5 meetri sügavusel pinna all on midagi.

Michael Carrolli täiskasvanud pojad alustasid mõne kuu eest samuti kaevetöid ja ütlevad, et leidsid selle nädala algupoole kondid.

Uurijatel tuleb kasutada hambakaarte, kui need eksisteerivad, ja DNAd, et üritada välja selgitada, kas luud kuulusid George Carrollile. See võib võta kuid.

Politsei ei usu, et George Carrollit kunagi kadunuks kuulutati ja pere ei pruugi kunagi teada saada, kuidas ta suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles