USAs arreteeriti alaealisi koolilapsi magatanud õpetaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilane tahvli ees.
Õpilane tahvli ees. Foto: Clayton Stalter / ©2005 Credit:TopFoto/ImageWorks/Scanpix

USAs Florida osariigis loodusteaduste õpetajana töötanud 30-aastane Corey French võeti vahi alla, kui temaga maganud õpilased kandsid sellest ette Frenchi abikaasale, vahendab ABC News.

Süüdistuse kohaselt olid nüüdseks kooli vahetanud õpilased Frenchiga magamise ajal 16- ja 17-aastased, tüdrukutest ühe suhe õpetajaga kestis ligi kolm aastat. Kohus heidab mehele ette nii seksuaalseid tegevusi üldiselt kui ka vahekorda astumist.

Mõlemad tüdrukud magasid Frenchiga vabatahtlikult, kuid ei olnud teineteise seiklustest teadlikud kuni käimasoleva aasta alguseni. Kui French andis neile mõista, et ei kavatse oma abikaasast lahutada, otsustasid tüdrukud mehe tegudest ette kanda. Nad edastasid Frenchi naisele asitõendid üleaisalöömisest.

Õpilased ei soovinud Frenchile süüdistust esitada, kuid abikaasa teavitas mehe tegudest kooli ja asja uurima asunud Jacksonville'i politsei teatel leidis kinnitust, et õpetaja oli õpilastega aastatel 2015-2017 seksuaalsuhetes.

French ei ole ennast süüdi tunnistanud ja ei kavatse teda esindava advokaadi Melinda Pattersoni sõnul seda ka teha, vahendab Florida Times-Union. Maikuus töökohast ise loobunud French on juba astunud ka kohtu ette, kuid lasti hiljuti kautsjoni vastu vabadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles