Ameeriklane andestas teda tulistanud koerale: ta on tubli poiss (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tex Harold Gilligan haiglavoodis.
Tex Harold Gilligan haiglavoodis. Foto: Kuvatõmmis

USAs New Mexico osariigis tulistas koer nimega Charlie oma peremeest Tex Harold Gilligani, kui nad olid teel jäneseid küttima, vahendab ABC News.

Gilligan laadis autosse relva ja kolm koera, et minna kõrbesse jäneseid jahtima, kuid rotveiler Charlie libises istmelt maha ja ta jalg jäi laetud jahipüssi päästikukaitsmesse kinni. Enne kui Gilligan jõudis reageerida, sattus koera küüs juba päästiku taha.

Esimese hooga arvas 74-aastane mees, et on sattunud snaipri tabamuse ohvriks. «Ma ei saanud aru, kust see tuli. Olin seal üksi, kedagi polnud läheduses,» meenutas Gilligan. «Kuul läks läbi mu ribide ja kopsu ning purustas paremalt poolt rangluu. Seal oli suur auk ja palju verd.»

Rotveiler.
Rotveiler. Foto: Caro / Froese / Caro / Froese

Gilligan ei kanna tavaliselt jahil käies mobiiltelefoni kaasas, kuid hiljutiste hoovihmade pärast kaasa võetud abivahend võis nüüd päästa tema elu. Kohaliku šerifijaoskonna esindaja sõnul väitis jahimees esimese hooga, et tulistas ennast ise, juhtumit käsitletakse õnnetusena.

«Ma ei oleks kunagi arvanud, et selline asi võib juhtuda. On see alles lugu: koer tulistas meest!» naeris Gilligan, kes on nüüdseks Charliele loomulikult andestanud. «Ta ei teinud seda tahtlikult. Ta on tubli poiss.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles