Video: Farage'i kõne peale otse-eetris naljakalt reageerinud tüdruk sai üleöö kuulsaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigel Farage.
Nigel Farage. Foto: Aaron Chown / PA Wire/PA Images / Scanpix

Briti üliõpilase sõnul on talle tehtud mitmeid abieluettepanekuid pärast seda, kui ta esmaspäeval toimunud teledebati ajal Brexiti eestvedaja Nigel Farage'i kõne peale otse-eetris silmi pööritas.

Internetis hakkas ringlema videoklipp, kus üliõpilane Harriet Ellis näitas välja pettumust Suurbritannia Iseseisvuspartei (UKIP) endise juhi sõnavõtu peale silmi pööritas. Kuna Ellise reaktsioon võttis kokku ka paljude teiste brittide mõtted, on ta saanud hulgaliselt toetavaid sõnumeid.

«Mulle on tehtud ka abieluettepanekuid. Mu poiss-sõber pole nende üle väga õnnelik,» sõnas neiu BBC Radio 1-le.

Ellis pööritas silmi selle peale, kui Farage väitis, et peaminister Theresa May üritab läbi suruda Brexitit Euroopa Liitu jääda soovinud poliitiku moel (Remainer's Brexit). Ellise poolt Twitterisse postitatud klipi on meeldivaks märkinud 65 000 inimest ning seda on jagatud 8000 korda.

Birminghami ülikooli tudengi sõnul on reaktsioon olnud hullumeelne. «Suurem osa inimestest on väga meeldivad ning ütlevad häid asju selle kohta, et ma väljendan paljude inimeste emotsioone. Mõned on mind isegi kangelaseks kutsunud, aga seda ma ei ole. On inimesed, kes sellist tiitlit palju rohkem väärivad,» lausus Ellis.

Naise sõnul jäi ta debatile hiljaks ja sattus Farage' taha istuma, sest võttis sisse koha oma sõbra kõrval. «Farage tuli ja seisis minu ette. Mõtlesin «oh, jumal», aga oli liiga hilja ja debatt algas,» selgitas ta.

Kui tudeng hakkas pärast debati lõppu lahkuma, tuli tema juurde üks teine saalis viibinud inimene ja soovitas tal telefoni sisse lülitada. «See tüüp tuli minu juurde ja küsis, kas ma olen oma telefoni vaadanud. Vastasin, et ei ole.»

Publiku hulgas viibinud mees näitas talle videot, mida oli juba selleks hetkeks 3000 korda vaadatud. Vaatamised ja toetavad sõnad ei tahtnud lõppeda, Ellise sõnul oli ta üllatunud, kui ühel hetkel märkis video meeldivaks isegi kuulus kirjanik JK Rowling.

Üllatava pöördena tunnistas Ellis, et hääletas 2016. Brexiti poolt. Tema sõnul oli just Farage'i jutt ELi jääda sooviva poliitiku moodi korraldatud Brexitist see, mis tema reaktsiooni esile kutsus. «Meil on Brexit, mida toidavad EList lahkumist tahtjate soovid,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles