USA baarirünnakus sai surma mees, kes elas mullu üle Las Vegase tulistamise (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed leinamas Thousand Oaksi baaritulistamises tapetuid.
Inimesed leinamas Thousand Oaksi baaritulistamises tapetuid. Foto: Chine Nouvelle / Sipa / Scanpix

Üleeile USAs Californias toimunud baaritulistamises hukkus mees, kes pääses eelmisel aastal eluga Las Vegase muusikafestivalil aset leidnud massitulistamisest.

27-aastane Telemachus Orfanos oli mehe pere teatel üks 12 inimesest, kes sai surma Los Angelesest loodes asuvas Thousand Oaksis, kui endine merejalaväelane Ian David Long avas tule baaris Borderline Bar and Grill.

Eelmisel aastal oli Orfanos Las Vegases kantrimuusika festivalil, kui ründaja tulistas lähedal asuva hotelli aknast surnuks 58 inimest.

Väidetavalt olla Thousad Oaksi baaris olnud veel teisigi inimesi, kes elasid üle aastataguse rünnaku.

«Mu poeg oli koos paljude sõpradega Las Vegases ja ta tuli koju. Ta ei tulnud koju eile õhtul,» rääkis Telemachus Orfanose ema ABC Newsile. «Ma ei taha palveid, ma ei taha teie häid soove, ma tahan kontrolli relvade üle!»

«On eriti irooniline, et elades üle rängima massitulistamise nüüdisaegses ajaloos, tapeti ta lõpuks oma kodulinnas,» lisas noormehe isa ajalehele Ventura County Star.

Politsei teatel sooritas rünnaku Thousand Oaksis endine merejalaväelane, 28-aastane Ian David Long, kes arvatavasti kannatas posttraumaatiline stressihäire küüsis. Mees teenis novembrist 2010 kuni juunini 2011 Afganistanis.

Ametnike sõnul lasi Long end tulistamispaigas maha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles