USA politsei pidas kinni Stormy Danielsi advokaadi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stormy Daniels (vasakul) ja advokaat Michael Avenatti.
Stormy Daniels (vasakul) ja advokaat Michael Avenatti. Foto: TARA ZIEMBA / AFP / Scanpix

USA politsei esindaja teatas, et eile peeti Los Angeleses koduvägivallaga seoses kinni tuntud advokaat ja ettevõtja Michael Avenatti.

Avenatti esindab teiste seas pornostaar Stormy Danielsi ehk Stephanie Cliffordi, kes on pikalt tülitsenud USA presidendi Donald Trumpiga.

Uudisteagentuuriga AP vestelnud politseiametnik soovis tundmatuks jääda, sest ta polnud volitatud meediaga sel teemal vestlema.

Avenatti jäi eile algselt politsei valve alla ega vastanud koheselt sõnumitele, milles temalt kommentaari paluti. Advokaat tegi hiljem siiski avalduse, milles eitas igasugust väärkäitumist ja kinnitas, et vabanes kautsjoni vastu.

«Ma ei ole kunagi elus olnud füüsiliselt agressiivne ega olnud ka eelmisel ööl. Kõik sellega seotud süüdistused on väljamõeldised ja mõeldud minu maine kahjustamiseks. Ma ootan pikisilmi täielikku süüst vabastamist,» teatas  Avenatti.

Meelelahutusportaali TMZ info kohaselt sattus Avenatti teisipäeval mingit laadi vaidlusesse ühe naisega ja peeti kinni kolmapäeval pärast teist samalaadset vastasseisu.

President Trump eitab afääri Danielsiga, kuid presidendi kunagine advokaat Michael Cohen tunnistas end süüdi valimiskampaania rahastamise seaduste rikkumises, kui maksis Danielsile 130 000 dollarit «vaikimisraha» pisut enne 2016. aasta presidendivalimisi. Valimised võitis Trump.

Daniels väidab, et ta seksis Trumpiga 2006. aastal Tahoe järve juures toimunud kuulsuste golfiturniiril ehk ajal mil praeguse presidendi abikaasa Melania oli just sünnitanud nende poja Barroni. Danielsi sõnul seksis ta Trumpiga tema katusekorteris pärast seda, kui üks Trumpi ihukaitsjatest esitas talle Trumpi õhtusöögikutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles