Teise naise pärast maha jäetud marokolanna tappis armukese ja serveeris tema säilmeid riisiga (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eine riisiga.
Eine riisiga. Foto: FAROOQ KHAN / EPA/Scanpix

Marokolanna tappis oma armukese, küpsetas ta jäänused ja serveeris rooga riisiga töölistele pärast seda, kuid mees ta teise naise pärast Araabia Ühendemiraatides maha jättis, vahendab Daily Mail.

Nimetu naine pani mõrva toime oma kodus Al Ainis pärast seda, kui kallim, kellega ta seitse aastat koos oli olnud, ütles end abielluvat Marokos kellegi teisega.

Ametnike sõnul tükeldas ta mehe ja kasutas viimase säilmetest hakkliha tegemiseks kannmiksrit. Seejärel küpsetas ta liha ja serveeris riisiga Pakistanist pärit töölistele.

Mehe kuulutas kadunuks tema vend, kes läks paari koju lootuses ta sealt leida. Naine aga väitis tol hetkel, et viskas mehe välja ega tea, kus too asub.

Maroko meedia väitel leidis ohvri vend aga seejärel naise kannmiksrist hamba. Mehe kadumist uurima asunud politseinikud tegid DNA-analüüsid, mis kinnitasid, et hammas kuulus mehele.

Naine võeti vahi alla ja meedia andmeil väitis ta ülekuulamisel, et pani mõrva toime hetkel, kui ta oma tegusid ei kontrollinud. Ta lisas, et see oli kättemaks, sest ta toetas meest aastaid rahaliselt.

Naise sõnul palus ta mehe säilmete peitmiseks abi sõbralt, kes eitas ülekuulamisel seost kuriteoga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles