Moebrändi Ted Baker asutaja võttis aja maha

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ted Bakeri pood Londonis
Ted Bakeri pood Londonis Foto: NEIL HALL / REUTERS

Moebrändi Ted Baker looja Ray Kelvin võtab brändi nõukogu soovil juhtimises puhkuse, kuna hakatakse uurima ahistamissüüdistusi.

Eelmisel nädalal korraldasid Ted Bakeri brändi töötajad veebipõhise petitsiooni, süüdistades 62 aastast Ray Kelvinit kohatutes kommentaarides ja käitumises.

Rohkem kui 200 töötajat rääkisid välja, kuidas nendega on Ray Kelvin käitunud: sealhulgas sunnitud kallistused kui ka kõrva suudlemised.

Kuni uurimine käib võtab Ray Kelvini ametikohustused üle Lindsay Page.

Ray Kelvin on kommenteerinud ahistamissüüdistust, kui tõsist ja muret tekitavat probleemi, lisades, et ta peab Ted Bakeri nõukogu ja juhatuse otsust uurida juhtumit ainuõigeks.

«Ted Baker on mu elu ja hing olnud 30 aastat,» ütles Kelvin. «Ma armastan firmat ja hoolin kolleegidest. Sellepärast olen otsustanud ajutiselt töölt eemalduda,» lisas Kelvin. 

Ettevõte on palganud advokaadibüroo, et nad viiksid läbi ahistamissüüdistuste uurimise ning uurimise ajal moebränd kommentaare ei anna.

David Bernstein, kes on juhatuses, ütles: «Olen kindel, et ettevõte on tugev ja jätkab pikaajalise kasvu strateegiaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles