Itaalia ööklubis hukkus paanikast tekkinud rüseluses kuus inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia keskosas Ancona lähedal hukkus ööklubis tekkinud rüseluses kuus inimest.
Itaalia keskosas Ancona lähedal hukkus ööklubis tekkinud rüseluses kuus inimest. Foto: Stefano Pagliarini / AP / Scanpix

Itaalia keskosas Ancona lähedal puhkes ööl vastu tänast ööklubis paanika ja tekkis rüselus, milles hukkus kuus inimest, teatasid tuletõrjujad.

«Põhjuseks võis olla teravalõhnalise aine pihustamine, noored põgenesid ja tallasid üksteise otsas. Kahjuks sai kuus inimest surma ja mitukümmend kannatada,» ütles tuletõrje Twitteris.

Politseiülem Oreste Capocasa ütles, et surma sai kuus inimest - kolm tüdrukut, kaks poissi ja täiskasvanud naine. Kannatanuid on üle 50, neist 14 seisund on tõsine.

Õnnetus juhtus Aadria mere ääres asuva Corinaldo linnakese Lanterna Azzurra klubis, kus pidi esinema räppar Sfera Ebbasta.

Paanika vallandus kella ühe paiku, kui tantsijad hakkasid tundma õhus pipragaasiga sarnanevat ainet. Nad tormasid kolme avariiväljapääsu poole, millest üks viis väiksele sillale ja parklasse.

Trügiva rahamassi surve all andis üks trepikäsipuu järele ja mitukümmend inimest kukkus, lömastades allajäänud, selgub esialgsest uurimisest.

«Me tantsisime ja ootasime kontserdi algust, kui hakkasime seda teravat lõhna tundma,» rääkis haiglasse viidud 16-aastane poiss.

«Me jooksime avariiväljapääsude juurde, aga need olid lukus ja turvamehed käskisid meil tagasi minna.»

Kannatanud toimetati lähima linna Senigallia haiglasse, tõsiselt vigastatud Anconasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles