USA meedia: personaliülemaks võib saada Trumpi väimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA meedia andmetel võib president Donald Trump määrata personaliülemaks oma väimehe Jared Kushneri.
USA meedia andmetel võib president Donald Trump määrata personaliülemaks oma väimehe Jared Kushneri. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / Scanpix

USA president Donald Trump kaalub Valge Maja personaliülema kohale oma väimehe Jared Kushneri nimetamist, teatasid eile mitmed USA väljaanded.

Meediaväljaannete sõnul kohtus Trump sel nädalal oma väimehega ja tegi talle ettepaneku asuda personaliülema ametikohale. Antud väidet ja Kushneri huvi antud positsiooni vastu kinnitasid väljaannetele kolm Trumpile lähedast anonüümsust palunud allikat.

Kushner töötab praegu Valge Maja nõuniku kohal ja on abielus Trumpi tütre Ivankaga.

Valge Maja pole väidet kommenteerinud. Trump ütles eile ajakirjanikele, et intervjuud personaliülema leidmiseks käivad.

Laupäeval teatas president Donald Trump, et senine personaliülem John Kelly lahkub aasta lõpus ametist. Merejalaväe erukindrali Kelly lahkumisest räägiti juba ammu ja arvatakse, et ta sunniti lahkuma halbade suhete tõttu presidendiga.

Trumpi väimehele Jared Kushnerile sai hiljuti osaks kriitika, kui väljaanne New York Times teatas Kushneri erisuhetest Saudi Araabia kroonprintsiga. Nimelt paljastati, et Trumpi väimees suhtles pärast Saudi Araabia ajakirjaniku Jamal Khashoggi mõrva eraviisiliselt kroonprints Mohammed bin Salmaniga ja andis talle nõu kuidas ajakirjaniku mõrva järel lahvatanud skandaaliga toime tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles