Iisraeli teatel on islamistide tunnelite hävitamine peaaegu teostatud (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu hoiatas šiialiikumist Hizbollah Safedis piirialal teenivaid sõdureid külastades.
Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu hoiatas šiialiikumist Hizbollah Safedis piirialal teenivaid sõdureid külastades. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Peaminister Benjamin Netanyahu teatas, et islamistide rünnakutunnelite hävitamise operatsioon Iisraeli ja Liibanoni piiril on peaaegu läbi.

«Iisraeli armee andis valitsusele ülevaate tunnelite hävitamise käigust. See operatsioon on peaaegu läbi. Hizbollah panustas sinna suurelt ja me hävitasime need,» ütles peaminister.

Iisraeli sõjavägi alustas eelmise neljapäeva õhtul šiialiikumise Hizbollah tunnelite lammutamist, mille sõjavägi piiril Liibanoniga avastas.

Operatsioon tunnelite leidmiseks algas 4. detsembril. Sestpeale on leitud neli Liibanonist Iisraeli rajatud tunnelit.

Iisraeli teatel kavatses Hizbollah kasutada neid tunneleid juudiriigi tsiviilisikute või sõdurite röövimiseks või tapmiseks ning tükikese Iisraeli territooriumi hõivamiseks vaenutegevuse korral.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles