Walmarti jõuluvana aiast leiti kahe lapse laibad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana kuju.
Jõuluvana kuju. Foto: AHMAD AL-RUBAYE / AFP/Scanpix

Ühendriikides Georgia osariigis elanud Elwyn Crocker töötas veel hiljuti säästupoes Walmartis jõuluvanana, kuid võeti vahi alla, kui tema kahe lapse laibad avastati tema aiast, vahendab ABC News.

Kaht last ei kuulutatud kunagi tagaotsitavaks ja leiti maetuna 50-aastase Crockeri kodu aiast, kui kohalik šerif läks kontrollima, kas mehe 14-aastase tütrega Mary Crockeriga on kõik korras. Šerif Jimmy McDuffie ütles, et pärast Crockeri küsitlemist juhatas ta ametivõimud tagaaeda, kust leiti Mary Crockeri ja tema venna Elwyn Crockeri noorema surnukehad. 

McDuffie sõnul tundsid nad tüdruku heaolu üle muret pärast neile saabunud vihjet, et ta võib surnud olla. Politsei sõnul polnud Mary Crockerit nähtud oktoobrikuust saadik ja tema vend kadus 2016. aasta novembris, kui ta oli 14-aastane.

«Kumbagi last ei kuulutatud kunagi tagaotsitavaks,» ütles McDuffle ja lisas, et laipadele teostatud lahangud kinnitasid laste isikuid. Nende surma põhjust veel kindlaks teha pole õnnestunud.

Lisaks Crockerile arreteeriti ka tema abikaasa, 33-aastane Candice Crocker, kes on laste kasuema ja viimase ema, 50-aastane Kim Wright ning tema poiss-sõber, 55-aastane Roy Prater.

Pole teada, kus viibib laste bioloogiline ema, keda otsitakse taga. Mõlemad lapsed viidi enne nende kadumist üle koduõppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles