Video: kollavestide protestil politseinikke peksnud endine profipoksija andis end üles (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christophe Dettinger politseinikku löömas.
Christophe Dettinger politseinikku löömas. Foto: bastien louvet / imago/PanoramiC / Scanpix

Endine Prantsuse profipoksija Christophe Dettinger, keda filmiti nädalavahetusel kollavestide protestil politseinikke peksmas, andis end täna üles ja võeti vahi alla.

Siseminister Christophe Castaner kirjutas Twitteris, et kahtlusalune andis end uurijatele üles ja peab oma tegude eest kohtus vastust andma.

Sotsiaalmeedias levivatest videodest võib näha, kuidas 37-aastane Dettinger tõmbab ühe politseiniku pikali ja lööb teda jalgadega. Teises klipis peksab ta rusikatega märulikilbiga politseinikku.

Dettingeri endine treener Jacky Trompesauce ärgitas Dettingeri end politseile välja andma. Trompesauce väitis, et Dettinger ärritus selle peale, kui märulipolitsei oli väidetavalt rünnanud sündmuskohal olnud naisi.

Politsei ründajat võib karistada kuni kolmeaastase vangistusega. Derringer oli kunagi Prantsusmaa meister poolraskekaalus, kirjutas portaal The Local. Tema viimane profimatš toimus 2013. aastal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles