#MeToo jätkub: USA näitlejale esitati süüdistus noormehe katsumises (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Spacey (vasakul) advokaadiga.
Kevin Spacey (vasakul) advokaadiga. Foto: Nicole Harnishfeger / AP/Scanpix

Menukast USA telesarjast «Kaardimaja» tuntud näitlejale Kevin Spaceyle esitati täna ametlik süüdistus 18-aastase noormehe ebasündsas katsumises.

Juhtum leidis süüdistaja sõnul aset 2016. aastal ühes Massachusettsi baaris. Spaceylt istungi käigus vastuväidet ei palutud. Kohaliku meedia teatel pöördus Spacey asemel kohtu poole tema advokaat, kelle sõnul pole näitleja väidetavas teos süüdi.

Kohtuasja arutatakse edasi 4. märtsile määratud istungil, kuid Spacey isiklikult sellest osa võtma ei pea.

Süüdistuse Spacey vastu esitas noormehe ema, kes on endine Bostoni teleajakirjanik Heather Unruh. Ta väidab, et näitleja katsus tema poega ühes restoran-baaris, kus noormees töötas.

Kohtule esitatud tõendite hulka kuulub noormehe ja tema tüdruksõbra vaheline sekundi pikkune Snapchati sõnum, kus on näha kellegi kätt riietel. Sõnum oli üks mitmest vestlusäpis saadetust, kus noormees arutas tüdruksõbraga viisi, kuidas Spacey tema genitaale katsus.

Vestlus leidis väidetavalt aset juhtumi käigus ja tüdruksõber ei uskunud noormeest. Seejärel edastas väidetav ohver kaaslasele lühikese video.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles