Norra multimiljonäri naise eest nõutakse kopsakat lunaraha (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra kaart.
Norra kaart. Foto: Caro / Andreas Teich / Scanpix

Inimröövijad nõuavad kümme nädalat kadunud olnud Norra multimiljonäri abikaasa vabastamise eest üheksa miljonit eurot.

Kinnisvara- ja energiasektoris jõukust kogunud Norra ärimehe Tom Hageni abikaasa, 68-aastane Anne-Elisabeth Falkevik kadus 31. oktoobril.

Nüüd esitati tema vabastamise eest üheksa miljoni euro suurune lunarahanõue, mida soovitakse saada krüptovaluutas, edastas väljaanne Verdens Gang.

Inimröövijad on ähvardanud kasutada Falkeviki vastu vägivalda, kui perekond nende nõudmisi ei täida. Väljaanne lisas, et röövijatega on saavutatud piiratud suhtlus.

Politsei on 68-aastase naise kadumist juba kümme nädalat uurinud, kuid palunud ajakirjandusel vaikida. Nüüd on otsustatud ka avalikkust teavitada.

Ajalehe VG andmetel kahtlustab politsei, et naine rööviti kodunt. Tema korterist olevat leitud vigases norra keeles sõnum, milles ähvardatakse Falkevik tappa, kui perekond politseiga ühendust võtab.

Norra politsei kinnitas hiljem, et hilistes kuuekümnendates aastates naine rööviti oma kodust Lørenskogis, kuid ei täpsustanud tema isikut. Lørenskog asub Oslost umbes 20 kilomeetri kaugusel.

68-aastane Tom Hagen on Norra jõukuselt 172. mees. Tema vara suuruseks hinnatakse 174 miljonit eurot.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles