Liiklusõnnetusest toibuv 97-aastane prints Philip sattus turvavööta sõidu eest taas pahandusse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Land Roveri roolis istuv prints Philip rääkimas kuninganna Elizabet II-ga.
Land Roveri roolis istuv prints Philip rääkimas kuninganna Elizabet II-ga. Foto: Steve Parsons / PA Wire/PA Images/Scanpix

Suurbritannia kuninganna Elizabeth II abikaasa prints Philip jäi vahele turvavööta sõidu eest vaid paar päeva pärast seda, kui ta sattus liiklusõnnetusse autoga, kus viibisid kaks naist ja imik, vahendab Guardian.

48 tundi pärast liiklusõnnetust, jäi tumedate klaasidega päikeseprille kandev prints Philip kaamerate ette uue Land Roveri roolis, turvavööd tal peal polnud. Eile hommikul läbis 97-aastane Philip politsei nägemiskontrolli, mis oli kohustuslik pärast neljapäevast õnnetust, mille osas ametivõimud juurdluse algatasid.

Eile selgus, et enne kuninganna abikaasa neljapäevast õnnetust sattusid politsei ja Norfolki linnavolikogu vaidlusse õnnetuspaiga lähedusse kiiruskaamerate paigaldamise tõttu. Päev pärast õnnetust kiideti seadeldiste paigaldamine heaks ja kuningliku pere Sandringhami lossi ümbruses alandati lubatud sõidukiirust.

Kia roolis, mis prints Philipi autoga kokku põrkas, oli 45-aastane Emma Fairweather, kes õnnetuses oma randme murdis. Kõrvalistmel viibinud naine sai mõned lõikehaavad. Üheksakuune poisslaps kannatada ei saanud.

Briti meedia teatel pole kahe lapse ema Fairweather rahul viisiga, kuidas Buckinghami palee ja politsei juhtunule reageerisid.

Politsei pidas prints Philipiga turvavööta sõitmise pärast maha tõsise vestluse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles