Toronto politsei leidis sarimõrvari kodust voodi külge seotud mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarimõrvar Bruce McArthuri maja Torontos.
Sarimõrvar Bruce McArthuri maja Torontos. Foto: Carlo Allegri / Reuters / Scanpix

Kui Toronto politsei korraldas eelmisel aastal reidi mitmes mõrvas kahtlustatava mehe koju, leidsid uurijad kahtlusaluse majast elusalt voodi külge seotud mehe.

Seejärel otsis politsei läbi kahtlusaluse arvuti kõvaketta ja leidis sealt kaheksa kausta erinevate meessoost isikute nimedega.

Igas kaustas olid meeste fotod, mõned neist surnud. Osadel fotodel kujutati ohvreid karusnahast kasukate ja süütamata sigaritega.

Arvutis oli ka üheksas kaust, mis kandis voodi külge seotud mehe nime.

Võikad detailid avalikustas sel nädalal Kanada peaprokurör Michael Cantlon osana Bruce McArthuri juhtumist. McArthur meelitas ohvrid oma koju, kägistas nad ja seejärel lõikas neil jäsemed küljest.

67-aastane McArthur tunnistas end 29. jaanuaril süüdi kaheksas esimese astme mõrvas. 

Tapetud meeste säilmed mattis McArthur aiamaale ja lähedalasuvasse jõesängi.

Politsei oli juba eelnevalt McArthurit jälginud ning otsustas ta eelmise aasta jaanuaris vahistada, kui leidis, et ta oli järjekordse ohvri oma elamusse meelitanud.

McArthuri ohvriteks olid enamasti Lähis-Ida ja Lõuna-Aasia päritolu mehed, kellest paljudel oli sidemeid Toronto geikogukonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles