Tervisekontrolli järeldus: Trumpi tervis on väga hea (1)

, BNS-i välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump reedel pärast tervisekontrollis käimist Valgesse Majja naasmas.
USA president Donald Trump reedel pärast tervisekontrollis käimist Valgesse Majja naasmas. Foto: Reuters / Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi tervislik seisund on "väga hea", ütles riigipea ihuarst reedel pärast iga-aastast tervisekontrolli. 

USA presidendi Donald Trumpi tervislik seisund on "väga hea", ütles riigipea ihuarst reedel pärast iga-aastast tervisekontrolli. 

"Mul on hea meel teatada, et USA presidendi tervis on väga hea ja ma ootan, et see jääb nii terveks tema ametiajaks," lausus presidendi ihuarst Sean Conley Valge Maja avaldatud memorandumis. 

Trump läbis tervisekontrolli Washingtoni eeslinnas Bethesdas asuvas Walter Reedi Riiklikus sõjaväe meditsiinikeskuses. 

President tegi pärast helikopteriga Valgesse Majja naasmist ajakirjanike suunas pöidlaga heakskiitva žesti, kuid ei vastanud nende küsimustele. 

Eelmisel aastal avaldas Valge Maja Trumpi tervise kohta üksikasjalikku infot alates kolesteroolitasemest kehakaaluni. Trumpi pikkuseks mõõdeti mullu 190 sentimeetrit ja kaaluks 108 kilo.

Trump, keda teatakse mittesuitsetaja ja täiskarsklasena, on tunnistanud oma rämpstoidulembust ja seda, et ei tee peaaegu üldse trenni ja vaatab liiga palju televiisorit. 

Oma peamise füüsilise koormusena on ta nimetanud Valge Maja kompleksis jalutamist ja avalikel esinemistel seismist. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles