Nobedate näppudega Vene vanaemad teenivad ühismeedia abil pensionilisa (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osava kuduja Nina Ložkova sõnul tagab kudumite müümine metroojaama asemel interneti vahendusel talle eneseväärikuse ja ei tekita temas vaese inimese tunnet.
Osava kuduja Nina Ložkova sõnul tagab kudumite müümine metroojaama asemel interneti vahendusel talle eneseväärikuse ja ei tekita temas vaese inimese tunnet. Foto: Olga Maltseva/Scanpix

Kõikjal Venemaal võib tänavanurkadel kohata vanemaealisi naisi, kes müüvad pensionilisa teenimiseks väikese raha eest oma käsitööd. Uus sotsiaalmeediaprojekt püüab muuta avalikku arvamust vanaemade kätetööst ning näidata kudumeid šikkide ja moodsatena. Seda kõike selleks, et soodustada käpikute, sokkide ja muude esemete müüki internetis.

Projektist võtab teiste hulgas osa vanaema Nina Ložkova, kes oma sõnul on ammu oodanud võimalust oma kätetööd müüa. «Metroojaama juures on veidi piinlik müüa. Internetiprojekti osalisena tunnen, et olen looja, mitte vaene inimene,» ütles 58-aastane Instagrami-projektis osalev naine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles