Trump: koera võtmine näiks võlts (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trumpi kampaaniakleepsudega koer.
Trumpi kampaaniakleepsudega koer. Foto: David Becker / AFP/Scanpix

USA president Donald Trump ei varja asjaolu, et ta pole koerainimene, vahendab ajakiri Time.

Trump teatas esmaspäevasel kampaaniaüritusel Texases, et USA salateenistuse narkokoerad avaldavad talle muljet, kuid samas tegi ta üritusel osalenutele selgeks, et eelistab päeva veeta ilastava neljajalgse kaaslaseta.

«Mul poleks midagi selle vastu, ausalt, kuid mul pole aega,» ütles Trump El Pasos pärast seda, kui oli kirjeldanud, kuidas üks narkokoer uimasteid otsis. «Kuidas ma välja näeksin Valge Maja murul koera jalutades?» küsis Trump talle plaksutavalt publikult.

«Ma ei tea…see ei tekita head tunned,» raputas ta pead. «Tundub mulle pisut võlts,» lisas ta ja märkis, et paljud inimesed on soovitanud tal koera võtta, sest see näeks poliitiliselt hea välja.

Tõsi, lemmikuta president murrab pikka traditsiooni.

Barack Obamal olid Portugali veekoerad Bo ja Sunny, George W. Bushil olid Šoti terjerid Barney ja Miss Beazley. Bill Clintonil oli labrador Buddy ja kass Socks.

Asepresidendil Mike Pence’il on seevastu erinevaid lemmikuid, kaasa arvatud koer Harley, jänes Marlon Bundo ja kass Hazel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles