Lõuna-Venemaal algasid ulatuslikud sõjaväeõppused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergei Malgavko/TASS/Scanpix

Venemaa relvajõud alustasid Lõuna-Venemaal ja välismaal asuvates sõjaväebaasides ulatuslikke õppuseid, ütles Lõuna sõjaväeringkonna pressiesindaja Vadim Astafjev täna. 

Õppused viiakse läbi polügoonidel Volgogradis, Rostovis, Krasnodaris, Stavropolis, Krimmis, Adõgees, Dagestanis, Põhja-Osseetias, Inguššias ning samuti sõjaväebaasides Abhaasias, Armeenias ja Lõuna-Osseetias. 

Õppused hõlmavad jalaväge, merejalaväge, tanke ja suurtükke, samuti lahinginseneri- ja luureüksusi, droone, õhutõrjesüsteeme, raadio-elektroonilise sõjapidamise üksusi ning tuuma-, keemia- ning biorünnaku kaitseüksusi. Samuti osaleb õppustel ka üle 50 sõjalennuki ja helikopteri.

«Vastutegevuse kompanii taktikalised õppused ringkonnas hõlmavad üle 7000 sõduri ja umbes 2000 sõjamasinat, sealjuures üle 20 droonijuhtimismeeskonna,» ütles Astafjev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles