Nashville`is vahistati baaris 22 000 dollarit jootraha andnud mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinobaar.
Kinobaar. Foto: LORIENE PERERA / REUTERS / SCANPIX

Tennessee osariigi Bellevue linna politsei vahistas mehe, kes oli andnud Nashville`i baaris tohutu jootraha ja ajanud narkojoobe tagajärjel kummalist juttu.

Juhtum algas sellest, et Joel Boyersi sõbrad helistasid politseisse pärast seda, kui olid saanud mehelt kummalisi sõnumeid, et uimastite tarvitamine on tema intelligentsust suurendanud. Lisaks teatas ta, et on läinud relva kandes jooma.

«Ta tegi veidraid avaldusi ka selle kohta, et kavatseb oma lapse Facebookis ära anda,» seisis vahistamisdokumendis.

Politsei teatel tunnistas JW Marriotti hotelli baaris vahistatud mees, et oli terve päeva alkoholi tarvitanud ja marihuaanat suitsetanud, kandes samal ajal tulirelva.

Hotelli töötajate sõnul oli põhjustanud segaduse mehe jäetud kopsakas jootraha – kokku 22 000 dollarit –, mille tõttu ettekandjad hakkasid mehe teenindamise nimel üksteisega võistlema. Lõpuks pidi sekkuma baari juhtkond.

Viimaks loovutas Boyers politseile oma tulirelva, mis oli mehe pükste esitaskus.

Korrakaitsjate sõnul vahistati joomisest punetavate silmadega mees avalikus kohas joobunult viibimise ja joobeseisundis tulirelva kandmise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles