Trumpi parodeerinud näitleja kardab oma elu pärast (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA näitleja Alec Baldwin kehastab meelelahutussaates SNL sageli president Donald Trumpi.
USA näitleja Alec Baldwin kehastab meelelahutussaates SNL sageli president Donald Trumpi. Foto: Will Heath / AP / Scanpix

Ameerika Ühendriikide näitleja Alec Baldwin, kes kehastab meelelahutussaates Saturday Night Live (SNL) sageli president Donald Trumpi, ütles, et kardab pärast presidendi sõnavõttu enda ja oma perekonna perekonna turvalisuse pärast.

Alec Baldwin ütles, et kardab oma perekonna turvalisuse pärast, kuna president Donald Trump võib olla ässitanud oma toetajaid tema vastu.

Baldwin esineb satiirilises telesaates SNL sageli president Trumpina. Hiljuti ütles näitleja, et president annab rahvale märku, et muutuda tuleb vihaseks ja kibestunuks ning sellisele signaalile võivad järgneda teatud sammud. 

Möödunud laupäeval esines Baldwin saates taas Trumpina ja tegi nalja selle üle, kuidas president selgitas pressikonverentsil oma otsust kuulutada piirimüüri rajamiseks välja riiklik eriolukord.

Saade vihastas presidenti, kes kirjutas Twitteris: «Mitte midagi naljakat selles väsinud saates, mis jõudis ekraanile libauudistekanalis NBC». Trump küsis, kuidas pääses telekanal sellisest saatest ilma kättemaksuta. «See on väga ebaaus ja seda tuleb uurida,» lisas president.

Baldwin ütles eile intervjuus saatele Dworkin Report, et president Trumpi säuts pani ta esimest korda tundma hirmu enda ja oma perekonna julgeoleku pärast. 

«Inimesed küsisid mu käest algusest peale, kas ma ei karda kättemaksu, mitte otseselt valitsuse või Trumpi, aga tema toetajate poolt?,» ütles Baldwin, kes kehastas Trumpi paroodiasaates esimest korda juba mitme aasta eest.

«Ma ütlesin alati, et ei karda seda otseselt, ma ei uskunud, et see võiks olla midagi, mis saab tõeks. Aga seda kuni hetkeni, mil ta tegi selle kommentaari ja mainis kättemaksu,» lisas näitleja.

«Trump saadab inimestele signaali, ei anna küll otseselt käsku tegutseda, aga annab märku, mida tunda ja see on kõige alus,» sõnas näitleja. «Alustuseks muudad sa inimesed vihaseks, pööraseks ja kibestunuks ning sellele järgnevad teod.»

Baldwini tegi murelikuks ka president Trumpi poja vastus väljendatud kartusele. Nimelt kirjutas Donald Trump noorem näitlejale: «säästa kõiki oma jamast, Alec!»

Kartuseks, et president Donald Trumpi kritiseerimine võib kaasa tuua vägivalla, annab mullu sügisel aset leidnud juhtum, mille raames presidendi tulihingeline toetaja pakipomme Trumpi kritiseerinud demokraatliku partei liikmetele ja ajakirjanikele.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles