Duell Venezuelas koos muusikaga (1)

Andri Frolov
, BNSi välistoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venezuela rahvuskaartlased seisid eile riigipiiril vastamisi rahvahulgaga, kes püüdis nälgivast riigist lahkuda ning minna Brasiilia linna Pacaraimasse.
Venezuela rahvuskaartlased seisid eile riigipiiril vastamisi rahvahulgaga, kes püüdis nälgivast riigist lahkuda ning minna Brasiilia linna Pacaraimasse. Foto: RICARDO MORAES/REUTERS/SCANPIX

Venezuelat ja Kolumbiat eraldava Tienditase silla mõlemas otsas käib tihe sagimine. Kolumbia poolel annavad tehnikud viimast lihvi Cúcuta linna püstitatud lavale. Seal toimub täna rahvusvaheline popkontsert ülla eesmärgiga: koguda miljoneid dollareid läänepoolkera suurima humanitaarkriisi leevendamiseks.

Cúcuta on üks mitmest kohast Venezuela piiril, kuhu opositsioon kogub välisriikide abiga venezuelalastele humanitaarabi. Opositsioonijuht Juan Guaidó lubas mõne nädala eest, et toob abi laupäeval üle piiri, president Nicolás Maduro tõotas konkurendi tegevuse peatada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles