Püüton lendas naise kingas Austraaliast Šotimaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püüton.
Püüton. Foto: PICHI CHUANG / REUTERS / SCANPIX

Austraaliast puhkuselt tagasi koju jõudnud Šotimaa naine avastas kohvrit lahti pakkides ühest oma kingast temaga 15 000 kilomeetri pikkuse lennureisi kaasa teinud püütoni.

Tilluke madu oli keras Queenslandist naasnud Moira Boxalli tennises. Reis ajal oli see ka vahetanud nahka.

Mitte mürgiseks laiguliseks püütoniks osutunud roomaja pidas vapralt vastu kogu reisi Mackayst Glasgow’sse, vahendas Austraalia ABC News.

Boxalli väimees Paul Airlie rääkis kanalile, et kui naine oma kohvri avas ja nägi madu, oletas ta esmalt, et tegu on mänguasjaga, mis oli sinna pandud tema kulul nalja heitmiseks. Samas rääkis mees, kuidas ta kogu Boxalli külaskäigu ajal Queenslandis oli püüdnud naise rahustamiseks rõhutada, et maod pole piirkonnas üldse nii tavalised kui arvatakse.

Pärast pisikese püütoni avastamist viis naine tennise kiiresti hoovi ning pani kingakarbi sellele peale. Seejärel helistas Boxall väimehele, kes omakorda teavitas asjast Šotimaa loomakaitsjaid.

«Ta ütles, et ta ei taha eriti uuesti meile külla tulla. Aga ma arvan, et ta tuleb – ta lihtsalt peab natuke järele mõtlema,» lausus Airlie ABC Newsile.

Pika reisi kaasa teinud madu on praegu Šotimaal karantiinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles