Video: Itaalia peaminister õpetas Mayd piljardit mängima (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia peaminister Giuseppe Conte postitas eile hilisõhtul sotsiaalmeediasse video, kus esitab Egiptuses toimuval ELi ja Araabia Liiga tippkohtumisel oma Briti ametikaaslasele Theresa Mayle väljakutse mängida piljardit.

Sharm el-Sheiki kuurortis toimuva kohtumise ajal peetud piljardimatšis näis May olevat aga üsna abitu ning pidi küsima Contelt juhtnööre, kuidas mängida mängu, mis on tema kodumaa Ühendkuningriigi pubides väga levinud ajaviide.

Videost on kuulda, kuidas May ütleb: «Mul on küll palju toetajaid siin, aga ma olen lootusetu. Sa pead näitama mulle kuidas mängida.»

Pärast Conte enda löögi ebaõnnestumist, aitab ta Mayl kiid löögiks ette valmistada ning Briti peaministri personaliülem Gavin Barwell tuleb appi selgitama, kuidas piljardit mängitakse.

Seejärel võtab May kohmetult piljardilaua ääres sisse asendi, kuid video katkeb enne, kui on võimalik näha, kui õnnestunud tema löök oli.

Video piljardiheitlusest avaldas hiljem ka uudistekanal Reuters.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles