Venemaa julgeolekujõud tapsid kolm terroristi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa riiklik terroritõrjekomitee teatas kolme terrorirünnakut kavandanud mehe tapmisest.
Venemaa riiklik terroritõrjekomitee teatas kolme terrorirünnakut kavandanud mehe tapmisest. Foto: Natalia Seliverstova / Sputnik / Scanpix

Venemaa riiklik terroritõrjekomitee teatas täna, et hävitas Kabardi-Balkaari vabariigi pealinnas Naltšikis kolm sissi, kes valmistasid ette terrorirünnakut.

«Majja varjunud sissidele tehti ettepanek relvad maha panna ja alla anda. Nad avasid korrakaitsjate pihta tule ja tapeti lahingus,» edastas komitee. 

Teates märgiti, et lahingupaigast leiti automaate ja padruneid.

«Sisside isikud on tuvastatud. Olemasolevatel andmetel kavatsesid nad korraldada vabariigis terrorirünnaku,» edastas teabekeskus, kelle väitel korrakaitsjad kaotusi ei kandnud ja tsiviilelanikkond ei kannatanud. 

Teada olevalt sai Venemaa julgeolekuteenistus ja politsei öösel vastu tänast teavet, et ühte majja on varjunud kolm relvastatud sissi, kes kuuluvad ühte äärmuslikku usurühmitusse.

Vabariigi julgeolekujuht otsustas korraldada terroritõrjeoperatsiooni ja kehtestas Naltšikis kella neljast hommikul eriseisukorra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles