Kambodžas hukkus õnnetuses tuktukiga kaks soomlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlased sõitsid öötundidel Aasia ja Aafrika riikides äärmiselt populaarse, aga ebaturvalise sõiduvahendiga. Nad hukkusid, kui sõiduauto Lexus nende sõidukit rammis.
Soomlased sõitsid öötundidel Aasia ja Aafrika riikides äärmiselt populaarse, aga ebaturvalise sõiduvahendiga. Nad hukkusid, kui sõiduauto Lexus nende sõidukit rammis. Foto: twitter

Kambodža pealinnas Phnom Penhis sai liiklusõnnetuses tuktukiga surma kaks soomlast, teatas kohalik meedia.

Kambodžas elavate välismaalaste internetifoorumi Cambodia Expats Online andmetel sõitis kolmerattalise mootortakso tuktukiga sõitnud soome meestele otsa sõiduauto Lexus RX330.

Õnnetus leidis aset kella kolme paiku öösel. 

Pealtnägijate sõnul sõitis auto väga kiiresti ja kohaliku meedia teatel autojuht vahistati ning teda kahtlustatakse alkoholijoobes juhtimises.

Õnnetuse tagajärjel hukkusid kaks 32-aastast soomlast ja ka tuktuki kambodžalasest juht. Üks soomlasest hukkus sündmuspaigal, teine soomlane ja sõidukijuht surid hiljem haiglas.

Soome meedia teatel elasid ja töötasid mõlemad mehed Tai pealinnas Bangkokis ja sõitsid Kambodžasse puhkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles