Hindu lasi maksuametis maod lahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeilne vaatepilt India maksuametist, kus ametnik tõrjub laudlinaga madusid.
Üleeilne vaatepilt India maksuametist, kus ametnik tõrjub laudlinaga madusid. Foto: SCANPIX

India maotaltsutaja lasi eile kümneid madusid maksuameti hoones lahti, protestiks ametnike vastu, kes ei olnud vastanud tema maataotlusega seotud kaebustele, vahendab AFP.

Kohalikud bürokraadid hüppasid oma laudadele või jooksid hoonest välja, kui Hakkul riigi põhjaosas asuvas Uttar Pradeshis üleeile oma maod kolmest kotist vabastas. Madude seas oli ka kolm mürgist kobra.

«Ta oli taotlenud maad, kus ta kavatses ta hakata oma madusid hoidma, sõnas kohalik maa-ameti esindaja Subhash Mani Tripathi.

«Kuid sellise äri jaoks sätted puuduvad. Selle asemel, et oodata kirjalikku vastust, mille me oleks väljastanud, tekitas Hakkul paanikat, kuna lase kontorisse terve hulga madusid lahti, ütles Tripathi.

Ametnikud ronisid laudadele ja üritasid sisisevaid roomajaid endast laudlinaga vehkides eemal hoida.

Hakkul sõnas hiljem reporteritele, et ringkonnakohtunik oli kaks aastat tagasi tema madude jaoks lubanud talle maatüki eraldada.

«Ma olen looduskaitsja ja olen püüdnud valitsuselt abi saada. Olles kannatlikult sedavõrd kaua oodanud, ei jäänud mul muud üle kui kõik oma maod kontorisse jätta,» sõnas Hakkul.

Keegi intsidendis viga ei saanud, kuid politsei sõnul tegelevad nad jätkuvalt madude kokkukorjamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles