Manaforti ootab vangla

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtujoonistus rohelises vanglavormis Paul Manafortist, kui Donald Trumpi endisele kampaaniajuhile tehti teatavaks, et tal tuleb minna vanglasse karistust kandma. 
Kohtujoonistus rohelises vanglavormis Paul Manafortist, kui Donald Trumpi endisele kampaaniajuhile tehti teatavaks, et tal tuleb minna vanglasse karistust kandma. Foto: Reuters/ScanPix

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi endisele kampaaniajuhile Paul Manafortile määrati neljapäeval finantskuritegude eest nelja aasta pikkune vanglakaristus. Manafort pääses üle ootuste kergelt, sest mustas rahas supelnud lobistile ennustati kuni 25-aastast vabadusekaotust.

Edevate ülikondade ja süsimustade juuste poolest tuntud Manafort saabus neljapäeval Virginia osariigi Alexandria ringkonnakohtu ette rohelises vanglavormis silmanähtavalt hallinenuna ning otsis kohtuotsust vastu võttes tuge ratastoolist ja käimiskepilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles