Sloveenia naine ohverdas kindlustusraha nimel oma käe (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloveenia naise pereliikmed aitasid maha saagida naise labakäe, et kindlustuselt kopsakakat hüvitist nõuda.
Sloveenia naise pereliikmed aitasid maha saagida naise labakäe, et kindlustuselt kopsakakat hüvitist nõuda. Foto: Caro / Ruff / Caro / Ruff / Scanpix

Sloveenia naist süüdistatakse oma labakäe tahtlikus mahasaagimises, et petta kindlustuselt välja kopsakas hüvitis, vahendas BBC.

Sloveenias süüdistatakse 21-aastast naist kindlustuspettuses, mille käigus saagis ta pereliikmete abiga ketssaagi kasutades maha oma käelaba. Perekonna eesmärk oli esitada kindlustusele kahjunõue, millega oleks naisele makstud 400 000 eurot suurune ühekordne hüvitis ja seejärel igas kuus 3000 eurot. 

Kindlustuses äratas kahtlust asjaolu, et naine oli elukindlustuse sõlminud vaid lühikest aega enne väidetava õnnetuse asetleidmist.

Käe mahasaagimisele kaasa aitamise tõttu esitati lisaks naisele endale süüdistus veel neljale tema pereliikmele, kellest kaks aga süüdistusest vabastati. 

Politsei sõnul saagisid pereliikmed nende ühises kodus Sloveerina pealinnas Ljubljanas tahtlikult maha naise labakäe. Seejärel toimetati naine haiglasse, aga mahasaetud käelaba jäeti nimelt kaasa võtmata, et tagada naisele püsiv vigastus.

Labakäe leidsid niinimetatud õnnetuspaika uurinud politseinikud, kes toimetasid käe siiski haiglasse, kus see naisele tagasi õmmeldi.

Naist ja teda saagimises abistanud pereliikmeid ootab süüdimõistmise korral kuni kaheksa aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles