Nagu filmis: Las Vegase kasiinot röövinud mees sai kuuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bellagio hotell USAs Las Vegases.
Bellagio hotell USAs Las Vegases. Foto: imago stock&people / imago/Jan Huebner/Scanpix

Tegu polnud päris USA kultusfilmist Ocean’s 11 nähtule sarnase rööviga, kuid Las Vegase politsei teatel tuli neil kahtlusaluse peatamiseks avada tuli, vahendab CNN.

Reede õhtul kohaliku aja järgi veidi enne kella kümmet sisenes relvastatud mees Bellagio hotell-kasiinosse ja nõudis ühe telleri käest raha, ütles Las Vegase politseikapten Nichole Splinter.

Seejärel röövija põgenes ja üritas varastada autot, mis oli just hotelli ette pööranud. Seal sattus ta kokku nelja politseinikuga. Mees avas ametivõimude pihta tule ja üks kuulidest tabas üht politseinikku kuulivesti. Teine politseinik avas vastutule ja haavas röövlit.

Nii tabamuse saanud politseinik kui ka kahtlusalune toimetati kohalikku haiglasse, kust politseinik veidi hiljem lahkus. Kahtlusalune on kriitilises seisundis.

Filmis Ocean’s 11 röövisid George Clooney ja Brad Pitti kehastatud tegelaskujud kaaslastega mitut kasiinot, sealhulgas Bellagiot teenindanud seifi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles