Saakašvili otsustas lahkuda Ühtse Rahvusliku Liikumise juhi kohalt (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia endine president Mihheil Saakašvili videovahendusel toetajaskonna poole pöördumas.
Gruusia endine president Mihheil Saakašvili videovahendusel toetajaskonna poole pöördumas. Foto: David Mdzinarishvili / Reuters/Scanpix

Gruusia endine president Mihheil Saakašvili otsustas lahkuda Gruusia opositsioonilise Ühtse Rahvusliku Liikumise esimehe kohalt, sest tal ei ole võimalik erakonda kohapeal juhtida.

«Erakond vajab pidevat uuenemist, seepärast vajatakse praegu uusi inimesi ja erakonna juhtimise uusi põhimõtteid. Esiteks teeb Ivanišvili (valitsuserakonna Gruusia Unistus esimees Bidzina Ivanišvili) kõik selleks, et mind riiki mitte tagasi lasta. Teiseks on mõni meie juht vangis. Kõik see raskendab meie organisatsiooni tööd,» ütles Saakašvili suhtlusvõrgustikes.

«Seetõttu on praeguses olukorras vaja valida Ühtsele Rahvuslikule Liikumisele uus esimees,» lisas ta. «Arvan, et Grigol Vašadze viis läbi väga hea presidendikampaania ja mina isiklikult toetaksin teda meie erakonna esimehe kohal.» 

Saakašvili sõnutsi on Ühtsel Rahvuslikul Liikumisel praegu 400 000 registreeritud liiget, kes peaksid osalema erakonna uue esimehe valimisel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles