Norra koolis toimus pussitamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra pealinna Oslo koolis pussitati koolitöötajaid.
Norra pealinna Oslo koolis pussitati koolitöötajaid. Foto: Terje Bendiksby / AP / Scanpix

Norra pealinnas Oslos leidis koolis aset pussitamine, mille käigus sai viga neli koolitöötajat.

Norra politsei sõnul pussitas Oslo koolipoiss üht õpetajat ja kolme koolitöötajat. Neljale inimesele vigastusi põhjustanud poiss vahistati. Rünnaku motiiv ei ole teada.

Norra päevalehe Dagbladet olid ohvritel hammustusjäljed. Vigastatud toimetati haiglasse, aga nende vigastused pole eluohtlikud.

«Vahistati väga noor poiss. Ma ei saa midagi rohkemat öelda, ei saa avalikustada tema täpset vanust. Ta vahistati kooliruumides,» teatas politsei pressiesindaja Sven Christian Lie.

Teadaolevalt sai politsei väljakutse täna hommikul kella poole üheksa paiku kohaliku aja järgi. 

Politsei sõnul nägi pussitamist pealt suur hulk õpilasi, aga keegi peale koolitöötajate viga ei saanud.

Vahejuhtum leidis aset Brynseng'i koolis Oslo idaosas.

Kooli kogunes pärast pussitamist mitmeid lapsevanemaid, kes olid juhtunust šokeeritud. «See pole õige. Midagi on valesti, kui algkooliõpilane tuleb kooli noaga,» ütles üks ema.

Õpetajate ja koolitöötajate vastu suunatud vägivald näitab Norras tõusu märke. Eelmisel aastal läbi viidud uuringust selgus, et 19 protsenti õpetajast on viimase aasta jooksul kogenud füüsilist või vaimset vägivalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles