Ukrainlanna tappis armukadedusest oma paarinädalase lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlustuse kohaselt tappis armukade ema oma kolmenädalase tütre.
Kahtlustuse kohaselt tappis armukade ema oma kolmenädalase tütre. Foto: Loic Venance / AFP / Scanpix

Ukrainlanna tappis oma kolmenädalase tütre, sest tundis, et mees armastab last rohkem kui teda.

Ukraina loodeosas Rivne'i linnas lõikas 21-aastane ukrainlanna süüdistuse kohaselt läbi oma kolmenädalase lapse kõri, sest oli armukade. 

Ema tappis tütre, kui lapse 26-aastane isa läks prügi välja viima. Õuest tuppa tulles nägi mees, et naise käed oli kaetud verega.

Mees tormas seejärel magamistuppa ja avastas, et nende tütar lamab liikumatult vereloigus. Mees helistas hädaabinumbril, aga lapse päästmiseks polnud kiirabi saabumise hetkeks enam midagi teha.

«Minu poeg läks mõneks minutiks välja ja naine haaras kööginoa ning lõikas lapse kõri läbi,» ütles lapse vanema politseile tunnistusi andes.

Vanema sõnul oli lapse ema armukade, sest arvas, et mees armastab last temast rohkem.

«Mu poeg ja mina armastasime last väga. Pühendusime talle ja pakkusime talle hoolt,» ütles vanaema. «Naine aga oli armukade.»

Politsei kinnitas, et laps suri noahaava tõttu.

Lapse ema polnud suuteline politseile oma teo motiive selgitama.

On teada, et naine põdes mullu novembris meningiiti ja arvatakse, et selle haiguse tüsistused mõjutasid tema vaimset tervist. 

Kui naine mõistetakse imiku tapmises süüdi, võib teda oodata kuni 15 aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles