Brexiti pikendus seoti eurovalimistega

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa liidukantslerit Angela Merkelit ja Briti peaministrit Theresa Mayd kehastavad meeleavaldajad esinesid eile Brüsselis üleskutsega Brexiti asemel hoopis armastada. 
Saksa liidukantslerit Angela Merkelit ja Briti peaministrit Theresa Mayd kehastavad meeleavaldajad esinesid eile Brüsselis üleskutsega Brexiti asemel hoopis armastada. Foto: Thierry Roge/Zumapress.com

Pärast rohkem kui kaht aastat ülemkogust ülemkogusse muude teemade kõrval või suisa peateemana Brexiti arutamist ja üht korda, kui kõik ELi liidrid kallil pühapäevasel päeval ekstra selleks Brüsselisse kupatati, sõltub kõik jätkuvalt Ühendkuningriigi parlamendist.

«Ma olen siin arutamas palvet saada lühike ajapikendus juunini,» selgitas Theresa May eile lõuna ajal traditsioonilisel punasel vaibal, mida mööda ülemkogule suunduvad riigipead ja valitsusjuhid kaamerate eest läbi sammuvad ning – kui nad just väga kidakeelsed või kurjas tujus pole – ka eesootava kohtumise teemal paarile pressi küsimusele vastavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles