VIDEO: Singapuri luksushotellis evakueeriti tulepõrgust 500 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Singapuris evakueeriti täna luksushotelli põlengu tõttu umbes 500 inimest, kuid keegi kannatada ei saanud, teatasid kohalikud päästetöötajad.

Telekaadritest on näha Orchard Roadi poekvartali lähistel asuvast Grand Hyatt Hotelist tõusmas paksu musta suitsu. Singapuri tsiviilkaitseväe (SCDF) teatel kustutati tulekahju kiiresti.

Põleng sai alguse teisel korrusel asuva restorani ahjust ja ventilatsioonist, teatas SCDF ning lisas, et tuletõrjujate saabudes oli põleng veepihustitega juba kustutatud.

«Vigastanutest ei ole teateid. Põlengu põhjuseid uuritakse,» teatas päästeamet. «Suits oli väga õudne, see sattus mulle kurku. See oli minu arust väga paks,» ütles hotellis butiigis töötav 40-aastane Nadiah Yayoh AFP-le.

«Tavaliselt on meil tuletõrjeõppused, tavapärased evakuatsioonid ja tuletõrjeharjutused. See on õppetund, et neisse ei tohi kergekäeliselt suhtuda,» lisas ta.

Veebruaris süttis Singapuri kesklinnas ka teine luksushotell Carlton, kust evakueeriti umbes 1000 inimest. Ka selles vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles