Elusalt maetud naine kaevas end ise välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elusalt maetud naine kaevas end ise välja
Elusalt maetud naine kaevas end ise välja Foto: SCANPIX

Suurbritannias Leedsis langes üks naine kuriteo ohvriks, kuid samas suutis end ise päästa.

Selle aasta mais aset leidnud kuriteos kahtlustatakse 27-aastase ohvri 25-aastast poiss-sõpra ning viimase 18-aastast sõpra, edastab BBC.

Mõlemad mehed eitasid mõrvakatset.

«Meile teadaolevatel andmetel tüdines mees oma kallimast ja lapse emast ning püüdis temast vabaneda,» selgitas prokurör Jonathan Sharp.

25-aastane mees püüdis ohvrit uimastada elektrišokirelvaga. Relv ei andnud soovitud tulemust ning naisega ei juhtunud midagi. Siis sidus mees oma ohvri kinni ning pani suhu pulga.

18-aastane kaaslane aitas mehel tõsta naine suurde arvuti pappkasti. See teibiti kinni ja sinna jäeti vaid paar väikest ava õhu jaoks.  Lõpuks viisid nad kasti metsa ja matsid maha.

Hauale pandi veel ka umbes 40-kilogrammine puuoks.

«Ohver oli meelemärkusel. Tal õnnestus end köitest vabastada ning karbist välja ronida. Ka oli ta võimeline mullakihi alt maapinnale jõudma,» lisas prokurör.

Kohtus sõnas 25-aastase mehe kuriteokaaslane kuriteo motiiviks selle, et mees ei pidanud oma elukaaslast nii ilusaks kui naisi, kellega ta kohtus jõusaalis.

Mees soovis naisest vabaneda ja ainsa võimalusena nägi ta tapmist.

Ka oli mehel mõrvakatse tegemisel juba suhe teise naisega. Facebookis teatas ta, et ei ole enam suhtes, vaid vaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles