Pakistani president viidi haiglasse südamehädadega

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakistani president Asif Ali Zardari.
Pakistani president Asif Ali Zardari. Foto: SCANPIX

Pakistani president Asif Ali Zardari (56) toimetati südameprobleemidega Dubai haiglasse, kuid riigipea esindaja eitas kuuldusi Zardari tagasiastumisest.

Pressiesindaja Farhatullah Babari kinnitas BBC-le, et Zardarile tehakse varem kokku lepitud südameuuringuid ning islamiriigi president naaseb peagi kodumaale.

Pakistani meedia on aga spekuleerinud, et 2008. aastal presidendiks tõusnud Zardari võib hiljuti ilmsiks tulnud skandaali tõttu tagasi astuda.

Pakistani valitsus on viimastel nädalatel sattunud avalikkuse surve alla, kuna meedia andmetel palusid Pakistani ametnikud USA-lt abi, kui riigis peaks toimuma sõjaväeline riigipööre. See skandaal läks maksma koha ka Pakistani suursaadikule Ühendriikides.

«Paljudes meediaväljaannetes ilmunud teated presidendi tegevuse ja kohtustuste kohta on spekulatiivsed, väljamõeldud ega vasta tõele,» kinnitas aga Babari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles