Putin vastab venemaalaste küsimustele sel neljapäeval

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rossija 1
Rossija 1 Foto: SCANPIX

Venemaa peaminister Vladimir Putin vastab kaaskodanike küsimustele üleriigiliste telekanalite ja raadiojaamade otse-eetris sel neljapäeval.

Saade «Vestlus Vladimir Putiniga. Järg.» algab kell 12 Moskva aja järgi, vahendas Interfax.
Selle kannavad üle telekanalid Rossija 1, Rossija 24 ning raadiojaamad Majak, Vesti FM ja Radio Rossija.

Valitsusjuhile saavad esitada küsimusi mitte üksnes stuudios viibivad külalised, vaid neid võib saata SMSiga (0-40-40) või edastada infotöötluskeskuse telefoni kaudu või sisestada programmi koduleheküljele internetis.

Infotöötluskeskuse telefon (8-800-200-40-40) hakkas tööle täna keskööl ja sel võetakse vastu kõnesid kuni otsesaate lõpuni.

Eelmisel aastal leidis Putini erisaade aset 16. detsembril ja see kestis 4 tundi 26 minutit, püstitades sellega rekordi.

Suur osa küsimustest puudutasid mullu sotsiaalmajanduse valdkonda, suviste metsa- ja maastikupõlengute tagajärgede likvideerimist. Uuriti ka Sotši 2014. aasta olümpiamängude ettevalmistustööde ja 2018. aasta jalgpalli MMi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles