Video: Vene lasteaiakasvataja sundis «ebapatriootliku» lapse maad suudlema (2)

Copy
Ekraanikuva YouTube`i videost.
Ekraanikuva YouTube`i videost. Foto: Youtube

Krasnodari linna lasteaiakasvataja, kes sundis viieaastase poisi ebapatriootlikkuse tõttu põlvitama ja maad suudlema, vallandatakse pärast riigipühasid.

Internetti jõudnud video näitab naissoost kasvatajat, kes ütleb poisile lasteaia hoovis, et too suudleks maad, mis teda toidab ning sunnib poisi põlvili.

Vene meedia tuvastas naise Emma Milnerina, kes juhatab Krasnodari linnas «Zvjozdotška» nimelist lasteaeda.

«Sa lämmatad mu lapsi, jätis,» lausub naine poisile. Seejärel pöördub naine teise lapse poole ja ütleb: «Sa oled venelane ja see värdjas ja kaabakas ütleb sulle, et vihkab Venemaad?» Milner süüdistas seejärel kasvatajaid, et nad lubasid sellisel asjal juhtuda.

Politsei teatas, et on alustanud Milneri juhtumi osas uurimist ning kohalikud võimud kavatsevad naise pärast pikkasid maipühasid vallandada.

Mõned vanemad on aga valinud asjas Milneri poole, öeldes, et Põhja-Kaukaasiast Krasnodari kolinud perest pärit laps on varem olnud teiste laste suhtes vägivaldne.

«Ma arvan, et siin on mitmeid tegureid ja lapsest sai õlekõrs, mis murdis kaameli selgroo,» sõnas üks lapsevanem Govorit Moskva raadiole.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles