Politsei küüsi jäänud Florida naine tõmbas pükstest välja alligaatori

Copy
Alligaator Florida Evergladesi rahvuspargis.
Alligaator Florida Evergladesi rahvuspargis. Foto: North Wind Picture Archives / akg / Scanpix

Esmaspäeva varasetel tundidel pidas USA Florida osariigi politsei kinni liikluseeskirju eiranud pikapi juhi ja tema kaasreisija, kelle pagasist leiti kotitäis kilpkonni, kuid korrakaitsjate üllatuseks tõmbas juhi kõrval istunud naine läbiotsimise käigus oma pükstest välja ka alligaatori.

Üleeile kella 3.15 paiku varahommikul märkas politsei Florida poolsaare lääneservas, rahvusparkide läheduses, kuidas pikap tüüpi sõiduk eiras stoppmärki, mistõttu pidasid korrakaitsjad auto kinni.

Vastavalt politseiraportile väitis autot juhtinud Michael Cody Clemons korrakaitsjatele, et oli käinud koos oma kaaslase Michelle Marchan-Le Quire’iga lähedalasuva viadukti juures konni ja madusid püüdmas.

Florida seaduste kohaselt on mürgiste madude – näiteks vaskpea-kilplõugmadude, rombiliste lõgismadude ja korallmadude – püüdmiseks ja pidamiseks vaja vastavat luba, mistõttu otsustas politsei kontrollid paari saaki.

Selleks palusid Charlotte’i maakonna kordnikud neil avada oma seljakotid. Kui Clemons kotis olid riided ja muud isiklikud asjad, siis seljakotis, mille Marchan-Le Quire korjas üles autost oma jalgade juurest, oli üle 40 tillukese kilpkonna.

«Kas midagi veel?» olla raporti kohaselt pärinud üks politseinikest selle peale.

Siis sirutas Marchan-Le Quire käe oma joogapükstesse ning sikutas neist välja umbes 30 sentimeetri pikkuse alligaatori.

Kuigi Florida loomapidamisseadused on üsna lõdvad, lubades vastava loaga kodus hoida nii puumasid, hunte kui ka kaasuare, siis krokodillid ja alligaatorid on lemmikutena keelatud. Nii konfiskeeriski eluslooduse säilitamise komisjon paarilt püütud loomad ning lasi nad taas vabadusse.

Paari karistati looduskaitseseaduste rikkumise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles