Avaldati Saksamaa surmamüsteeriumiga seotud lahkamistulemused (5)

Copy
Hotell Passaus, kus salapärasel kombel suri kolm inimest.
Hotell Passaus, kus salapärasel kombel suri kolm inimest. Foto: Matthias Schrader / AP / Scanpix

Saksamaal Baieri liidumaal suri nädalavahetusel kahtlastel asjaoludel kolm inimest, kes lasti ammuga surnuks. Nüüd on uurimine toonud esimesi tulemusi.

Täna avaldati lahkamiste tulemused. Selgus, et kaks inimest surid südame läbistanud ammunoolte tõttu ning kolmanda tappis lask kaela.

Laupäeval avastati Baieri liidumaal Passau linnas asuvast hotellist kolme inimese surnukehad. Surnult leiti 53-aastane mees, 33- aastane naine ning 30-aastane naine. Hiljem leiti Passaust rohkem kui 600 kilomeetri kaugusel Wittingeni linnas asuvast korterist veel kaks surnukeha. Wittingeni korter kuulus 30-aastasele naisele, kes Passaus surnuna leiti.

Hotellis viibinud kolm inimest olid kolmeks ööks broneerinud toa kolmele inimesele. Nad saabusid reede õhtul. Usutakse, et tugeva vihmasaju tõttu ei kuulnud keegi ka ammulaske hotellitoas.

Prokuratuuri esindaja sõnul leiti hotellitoast kaks testamenti, mis olid seotud 53-aastase Torsten W. ja 33-aastase Kerstin E.-ga, kes lamasid voodis. Mõlemad olid pärit Rheinland-Pfalzist.

Prokurör Walter Feiler ütles pressikonverentsil, et meest oli lastud kaks korda pähe ja kolm korda rinda ning tema kõrval lamanud naisel oli üks haav peas ja teine rinnas. Kolmas ohver, 30-aastane Farina lamas voodi ees ja teda oli ammust lastud kõri ja lõua vahele, teatas Feiler.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles