Vene kommunistid nõuavad HBO-lt «Troonide mängu» lõpu uuesti filmimist (3)

Copy
Kaader telesarjast «Troonide mäng».
Kaader telesarjast «Troonide mäng». Foto: CAP/PLF / Supplied by Capital Pictures / Scanpix

Telesarja «Troonide mäng» lõpuga rahulolematud Venemaa Kommunistliku Partei esindajad nõuavad kirjas telekanalile HBO sarja viimase hooaja uuesti filmimist.

«Meie parteis on palju selle võrratu sarja siiraid austajaid, sest see demonstreerib monarhistlike režiimide võimalikke tagajärgi,» kirjutas Altai piirkonna kommunistide esimene sekretär Sergei Matasov eelmisel nädalal.

Partei liikmete sõnul ei võtnud sarja produtsendid viimase kuue episoodi filmimisel kuulda fännide soovitusi, mis viis halva loojutustamise, kehva näitlemise ja loogiliste lahenduste puudumiseni.

Kommunistid süüdistasid sarja miljonitele fännidele pettumuse valmistamises ning arvatavasti sarjale eraldatud eelarve vääriti kasutamises, mis «maksti kinni tavaliste Ameerika tööliste ja rõhutud neegriklassi maksurahaga».

«Me nõuame «Troonide mängu» finaali loojatelt kohest vabandust ja viimase hooaja kohustuslikku uuesti filmimist uute režissööride ja stsenaristidega,» seisis kommunistide kirjas telekanalile, lisades, et sarja ümbertegemisse tuleks kaasata ka Kommunistliku Partei seltsimehed.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles