Gessen: Trump viib USA tagasi kujuteldavasse minevikku

Bretty Sarapuu
, toimetaja
Copy
Lennart Meri konverentsil osalenud Masha Gesseni sõnul on hirmutav fakt, et Venemaal on kasvanud üles põlvkond noori, kes ei mäleta aega enne president Vladimir Putinit. 
Lennart Meri konverentsil osalenud Masha Gesseni sõnul on hirmutav fakt, et Venemaal on kasvanud üles põlvkond noori, kes ei mäleta aega enne president Vladimir Putinit. Foto: Erik Tikan

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi võimuloleku ajal teevad Ühendriigid abordiseaduste karmistamise, LGBT kogukonna õiguste piiramise ja migratsiooni karmistamisega vähikäiku ning kõik peale valgete meeste on Ühendriikides muutunud vähemusteks, ütles Postimehele kirjanik ja ajakirjanik Masha Gessen.

Lisaks Trumpi kritiseerimisele heitis Gessen pilgu ka Venemaale ja tõdes, et Vene noorte jaoks on loomulik asetada Venemaa ning president Vladimir Putini vahele võrdusmärk, sest nad pole oma eluajal muud režiimi näinud. Venemaal sündinud ja USAsse emigreerunud Gessen sõnas, et ei tasu liiga lootusrikas olla ja arvata, et uus põlvkond suudaks Venemaal suuri muutusi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles