Putin: roppusega valimisbülletään pakkus lõbu

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palju kõmu tekitanud ajakirja Kommersant-Vlast 12. detsembri number.
Palju kõmu tekitanud ajakirja Kommersant-Vlast 12. detsembri number. Foto: SCANPIX

Vene peaminister Vladimir Putin rääkis ajakirjas Kommersant-Vlast ilmunud foto kohta, millel oli roppusega illustreeritud valimisbülletään, et see lõbustas teda.

Vastates üleriigiliste raadiote ja telejaamade otse-eetris venemaalaste küsimusele pööras valitsusjuht tähelepanu faktile, et kõnealune bülletään «kirjutati täis Londonis, kus rahvas käis hääletamas saatkonnas».

«Aga me teame, kes on Londonisse kogunenud ja miks nad Venemaale ei naase. Nende soov saata mind kuu peale on seotud sellega, et nad tahaksid pöörduda siia tagasi, aga seni, kuni mina siin istun, nad seda teha ei saa,» rääkis Putin.

12. detsembril ilmunud Kommersant-Vlastis oli foto valimissedelist, millel oli märgitud korralik rist «Jabloko» ette, aga sedeli peale oli kirjutatud: «Putin, pošol na ***!». Foto avaldamise tõttu otsustas Kommersandi kirjastuse omanik Ališer Usmanov vallandada mitu tippjuhti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles