Putin: europarlamenti saanud parempoolsed pole Moskvaga kuidagi seotud (2)

Copy
5905654 06.06.2019 Russian President Vladimir Putin speaks during a meeting with heads of world's leading news agencies at the St. Petersburg International Economic Forum in St. Petersburg, Russia. Aleksey Nikolskyi / Sputnik
5905654 06.06.2019 Russian President Vladimir Putin speaks during a meeting with heads of world's leading news agencies at the St. Petersburg International Economic Forum in St. Petersburg, Russia. Aleksey Nikolskyi / Sputnik Foto: ALEKSEY NIKOLSKYI / Sputnik

Euroopa Parlamendis esindatust parandanud parempoolsed poliitikud ei ole Moskvaga kuidagi seotud, ütles Vene president Vladimir Putin täna.

«Need ei ole Vene-meelsed jõud, need on Saksa-, Ungari-, ma ei tea, Itaalia-meelsed jõud. Need on lihtsalt jõud, kes arvavad, et suhete korrastamine Venemaaga on nende riikide huvides,» ütles Putin kohtumisel rahvusvaheliste uudisteagentuuride juhtidega.

«Meil ei ole nendega mingit pistmist. Samamoodi nagu meil ei ole pistmist nn Trumpi valimismeeskonna vandenõuga,» märkis president.

«Me teame, et on olemas sihuke (erakond) Alternatiiv Saksamaale, jah, me tunneme pr (Marine) Le Peni, ta käis meie juures mõne aasta eest. Jah, neil on sidemed, kuid nende eesmärk ei ole Venemaa toetamine, vaid Venemaaga suhete loomine nende endi riikide huvides,» sõnas Putin.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles