Fotod ja videod: New Yorgis kukkus helikopter hoone katusele, üks inimene hukkus

Copy

New Yorgis Manhattani keskosas kukkus teisipäeval helikopter pilvelõhkuja katusele, hukkus üks inimene.

Helikopter kukkus 7. avenüül asuva kõrghoone katusele ning seejärel puhkes põleng, mille kohale saabunud päästjad kustutasid.

Föderaalsest lennuametist (FAA) öeldi, et tegemist on Agusta A109E helikopteriga ning surma on saanud selle piloot, kes viibis lennumasinas üksinda. FAA alustas juhtunu põhjuste väljaselgitamiseks juurdlust.

«See oleks võinud olla palju rängem õnnetus,» ütles New Yorgi linnapea Bill de Blasio sündmuskohal ja lisas, et teadaolevalt ei saanud keegi kõrghoones ega maa peal viga. «Miski ei viita sellele, et tegemist oli terroriaktiga,» rõhutas linnapea.

Ka osariigi kuberneri Andrew Cuomo kinnitusel ükski 54-korruselises büroohoones viibinud inimene viga ei saanud. Kuberner ütles esialgsetele andmetel viidates, et tegemist võis olla lennumasina hädamaandumisega.

Sündmuspaik kaardil:

Pilvelõhkujas paikneva panga BNP Paribas pressiesindaja kinnitusel panga töötajad evakueeriti hoonest ning keegi viga ei saanud.

Hoones viibinud inimeste sõnul tundsid nad, kuidas hoone intsidendi hetkel rappus.

USA president Donald Trump teatas Twitteris, et teda on juhtunust informeeritud ning ta tänab päästjaid «fenomenaalse töö» eest.

Politsei sulges jalakäijatele ja sõidukitele suure osa Manhattani keskosast, sealhulgas juurdepääsu Times Square«ile ja paljudele Broadway teatritele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles